Fettisdag

Skolan bjuder på en semla till alla elever och lärare idag. Nånting har dem väl råd med. :) Jag som inte tycker om mandelmassa fick en semla med gredde och hallonsylt. Inte det bästa, men bättre än ingenting.
Nu har vi rast ända till klockan 5 över 1. puh, de är jobbigt å vänta så länge. Sen när man inte har med blitz heller. Ännu värre faktiskt..
Imorron har alla gymnasieelver på Pajala skola hemstudiedag. Lärarna har säkert nån konferens eller nåt sånt. Matteläraren som tror att vi ska räkna 60 tal på den dagen tror helt fel. Ibland är det tur att man har en lärare som Inger, som säger till. Vi har inte ens matte på onsdagar. Så Inger ska prata med han, och säga att han inte kan sno tid av hennes lektioner. Hah, äntligen fick han tillbaka lite! Sitter och ljuger att han har pratat med våra mentorer och att dem tyckte det var en bra idé. Han hade inte ens pratat med Inger en enda gång. Jahja.




En dag närmare helgen! :)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Joo, du ska komma hit. och ta mina skiderskor med då från satta. hahah. glömde dom sist vi var. ni ska komma och hälsa på när n i kommer hit. :)

2009-02-24 / 15:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?