Lördag

NU ska jag äntligen kunna uppdatera, utan att nån sitter å tittar på. :b
Hatar att sitta å skriva på bloggen när nån kollar på. Så jag passar på nu när Rippa är i garaget och fixar med nå grejs till bilen hans. Igår kväll följde jag faktiskt med ut i garaget å kolla va han höll på med, orkade inte bara sitta inne framför datorn och slöa. Men jag kan säga att inte var det nån höjdare att kolla på när han spackla å slipa en kofångare. :D Men visst, lite omväxling. ;) hehe!

Annars så hare ju vart rätt så mycket diskussion om ishockey här nu på den här senaste tiden. Började med att Svenskarna föll i matchen mot Slovakien. Finnarna försökte mobba ut oss totalt här, speciellt på facebook. Men vi vann faktiskt över finnarna. SÅÅÅ! Å igår när finnarna spelade mot USA så fick dom nog tillbaka för allt dom sagt. PINSAMT! Ni kan väl gissa vem som var överlycklig när USA vann. :D
Skadeglädjen är den enda sanna glädjen.






Och på tal om nå helt annat så jobbar jag den här helgen. Otroligt tråkigt att vara på jobbet en helg. Speciellt att stiga upp klockan 6 en lördag morgon. Det sög, kan jag säga på rak arm! Var så döödstrött efter att bara ha sovit ca. 3-4 timmar på hela natten. Om jag ens kom upp till det, kan nog ha varit en aning mindre också. MEN, är huvvet dumt så får kroppen lida!
Som tur är så börjar jag först 14.00 imorron, så då får jag åtminstone sova lite längre.

Ikväll ska jag inte göra ett skit hade jag tänkt. Blir väl säkert en sväng runt staden, och sen hem å sova. För i natt ska jag ha sömn, MYCKET SÖMN!
Förövrigt så har det väl inte hänt nåt speciellt under veckan, har bara jobbat och jobbat. Eller ja, jag var ledig torsdag å fredag. Å på torsdag for faktiskt Jag & Rippa och åkte skrillor med hans lillebror Jakob. :p 2 ggr på samma dag till och med. ;p Å igår så städade jag Rippa och Jonttis rum. Ni kan inte ana hur dammigt det var här. Inte så konstigt att jag gick runt och nös hela tiden under veckan. :D


och NU ska jag ta mig en dusch, sen ska jag fara å kolla ut i garaget om Rippa börjar bli klar! :)

Ha det bäst! ♥

Sverige sviker inte. ;D

Härligt med en svensk seger i Ishockey, å framförallt att det var just Finland som blev besegrade.
Å otroligt kul att vara här i Finland nu. Man känner sig stolt över sitt land. ;) Skulle gärna ha sett
matchen. Men ICKE, började jobba 7:00 imorse. Men dom hade på radion där, fast på finska. Så
jag fattade så klart ingenting. Men åtminstone så hörde jag att det blev 3-0! Men jag ska inte bara
skriva om Ishockey i det här inlägget, för då klickar säkert alla finnar som läser det här, på krysset i hörnet. ;)
 





Det börjar bara att gå bättre och bättre på praktiken nu, för varje dag som går. Har börjat komma in i det nu lite smått. Å kul är det, bra personal och gulliga gamlingar. Oftast ! :)
Å vaaad man blir rastlös när man inte bara kan fara ut å göra saker som man vill. Hemma i Sattajäriv, DÄR är allt bra. Jag tycker man sitter lite fast när man bor i en stad. Tänk, hemma så kan man bara sätta sig på skotern å blåsa i väg efter en skoterled och dra till nån koja. Eller ta en skidtur runt elljusspåret. Det finns ju skidspår här också, ganska nära! Men om jag skulle börja fara efter det spåret så skulle jag väl aldrig hitta tillbaka mer. :) Åså har man inte en gympasal som man bara kan fara till när man vill och sporta lite. Icke! Min å Lindas träningspass har uteblivit nu några gånger på rad. Synd men sant! Det sätter sina spår. ;) haha! Nä nu skämta jag.. Klaart allting är annat när man bor hemma hos någon. Men det går bra, för jag har ju Rippa! :D Men nu är han tydligen på övertid. Smaaart ! Han sku lika gärna kunna va på övertid imorron, när jag jobbar kväll. Kanske dom hade bråttom med nånting där. Va vet jag?! :)

äh, nu ska jag sluta å skriva goja hit och fara å käka nå mat istället!

Whatever you like


Den här låten är GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD!
Å kom inte å säg nå annat.. ;)

Riktiga musikvideon gick inte å ladda upp här. Men kolla den riktiga för den är bra!

Bleeee..

Alltså nå äre ju kul med OS och sånt, men så fruktansvärt störande att alla hockey matcher spelas sent på kvällen och nattetid. Svensk tid alltså. Man har ju inte ens chans att sitta uppe å kolla, när man sen ska upp och jobba klockan 6 på morronen. Och på Söndag morron spelar Sverige-Finland. Men ORKAAAA stiga upp klockan 6 och kolla hockey. :p heh.

Nåjoo, fååår se..

Tisdag

Jag har fått överstökat min första praktik dag här i Jeppis, på ett äldreboende. Jätte trevligt folk är det där, och gulliga gamlingar. :) Idag är jag ledig, eftersom min handledare också är det. Men imorron ska jag vara min andra dag, och jag har drömt mardrömmar om insulin-sprutor. haha! Bara för att jag aldrig testat ge insulin, och vet att jag kommer vara tvungen att testa. :b Men det är väl säkert ingen konst alls. Hoppas jag!!

Annars så är allt helt perfekt här. Bara Rippa skulle komma hem från jobbet snart, så man skulle ha nån å prata med. Är typ ensam hemma här. Schåå! Åså hoppas jag på att han ska följa med på en promenad ikväll. För jag börjar känna mig som en degklump när jag inte har hunnit träna sen förra veckan. :) Men jo, jag har i af tagit med mig mina skrillor, så kanske jag far och åker nån kväll, om nån hänger med..


Hittade några gamla bilder på Rippas dator, som jag fotat för lääängesen med hans digitalkamera.








(oredigerade bilder)



Nu ska jag börja jobba lite med psykologi frågorna, så jag får färdigt allting tills vi är tillbaka i skolan igen.

12 februari

ehm.. Jag som skulle göra en ny design för några dagar sedan. Men hörni, jag har glömt bort det helt och hållet.
Men jag har faktiskt lite viktigare saker att tänka på i mitt liv, än bloggen! :) Min bortförklaring !!!

Annars så äre en helt vanlig fredag. Rippa kommer snart hit.
Å jag och mina underbara vänner har varit på kalas hos Linda, som blir värsta gamla gumman. Hela 18 år! :D tuuffftt ! Mm, men det var faktiskt en mycket trevlig kväll. Härligt å samlas bara alla tjejer så där ibland..

och på tal om nå helt annat så har JAG, HANNA WAHLBERG, varit ut och åkt skidor. Runt 3 km spåret. Och jaaa, det är helt otroligt. Jag har inte stått på skidor sen förra vintern. Men det gick ändå, och det var mycket härligt. :)
Sen så har jag lyckats få ett jobb nu också. I LIKE !! Pengar behövs alltid. Så nu ska jag börja å städa på Keros med Linda.


Och nu ska jag ägna mig tid till en annan grejs mojs :D hehg

Uppdatera! :p

Måste uppdatera nu, för jag vet att jag inte kommer att göra det på ett tag nu.
På söndag åker jag till Jeppis, och ska vara där i tre veckor på APU! Och då kommer jag nog knappast att ha så mycket tid över till bloggen. ^^,

Ska försöka hinna å göra en ny design imorron nångång. En lite färggladare! :)
Men det återstår att se.

Nu har jag i allafall inte varit i skolan sen i måndags så jag måste verkligen ta tag i allt jag har å göra i skolan. Magsjukan tog nästan helt kål på mig. Man orkade som inte me nånting annat än å sova å vila..
Men nu är jag FRISK som en nötkärna! Sååå!
Och helg är det snart, å då kommer min gullunge hit igen. Han ska hämta mig. ;) Miiin sötnos! ♥


Nu ska jag börja krypa ner i min renbäddade säng och sova. Så jag pallar med skolan imorron!
Åså ska jag se om jag kanske råkar hitta nån Alla hjärtans dag grejs som jag kan ge till Rippa på söndag. Nåt litet, å gulligt ! ;)

Pusss !


Bilder från helgen !

Jenny ♥ Johan












Vill ni se fler bilder, så har jag laddat upp alla på facebook ! Så kolla där. :)

8 februari

Min gubbe fyller 20 år idag! Jaa, gubbe! Nu kan jag faktiskt börja kalla han för gubbe. För när man fyller 20 så blir man gubbe. ;) Men en snygg gubbe !
Såå GRATTIS älskling! (nog för att han aldrig är in på min blogg, men ändå).



Jag
  har  haft en helt underbar helg med min sötnos! På lördag var vi på Jenny och Johans bröllop. Det var riktigt fint. Såklart! Jag har en hel del foton, men har inte orkat ladda upp dom på datorn än. Och nu är jag inte i riktigt bra skick att ladda upp heller. Eftersom dagen började inte så speciellt bra.
Hann vara några timmar i skolan, sen fick mamma komma och hämta hem mig! Jag fick magsjuka och började spy i skolan.. Jomantackar! Jag har fullt upp denna vecka i skolan, och har en massa saker som ska bli klara i veckan. För nästa vecka börjar ju APU:n. Såå jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Men äh, den här gången var det jag som blev träffad av magsjuke-pilen !
Och nu ska jag gå och lägga mig i sängen och vila för här blir det inte bättre i allafall!

Ingen puss på slutet idag! För ingen vill väl ha en magsjukepuss? :O
Så, det räcker med ett

hejdå och ha det gott !

2 Februari

Kan börja med att berätta lite kort om helgen, eftersom jag inte bloggat sen i torsdags? eller när det nu var..

Fredag: Jag var hemma precis hela kvällen, och hade varken ork eller lust med att fara ut å träffa folk. Så grinig som jag var så hade folk slått till mig på käften. ;) Jaa, jag var alltså på suuuper kasst humör eftersom Rippa aldrig kom fast han hade tänkt komma.. Men icke! Jag skulle få vänta en vecka till, och just då kändes det som att jag ALDRIG skulle klara det, för att det redan då hade gått 3 veckor sen vi sågs sist. . Och 1 hel månad hinner det gå igen. Jag som trodde att det skulle bli "friare" på nåt sätt när han kom från lumpen. Men neeä, inte ännu i allafall. Nåjo, man ska inte klaga, det finns dom som har det värre. eller ? :o

Lördag: Jenny hade möhippa, och vi kidnappade henne och åkte iväg mot Korpis badhus, där vi höll till hela kvällen. Det blev bad och en massa godsaker.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan ladda upp nån bild senare när jag kommer hem om jag kommer ihåg.

Och NU är jag i skolan. Kom hit som helt vanligt, har morronlektion med Inger. Kommer på att jag inte har nå fler lektioner idag. heh. Alltid lika smarta Hanna. Det är inte första gången det här händer.. Och jag blir så fruktansvärt irriterad på mig själv när jag inte tänker före. Bara pyser iväg och sen sitter man i skolan och slipper inte hem förrän klockan halv 4. Men nu kanske mamma skulle vara snäll och komma å hämta mig. OM bilen startar. Inget å lita på i den här kylan. Men hoppashoppas..
Imorron behöver jag inte heller komma hit, eftersom engelskaläraren är borta och då kan man lika gärna jobba hemma. Och Inger, karaktärsläraren ska också vara borta. Så då får vi jobba hemma. Helt otroligt skönt !

Sen till helgen blir det att gå på Jenny o Johans bröllop. ^^, Kul det ska bli å gå på en kompis bröllop.
Alla kläder är i allafall fixade..


Kolla in det här :D
Otroligt kul! ;)





Jag spyyyyr, såå otroligt vidriiigt !!!!!!


Näh, nu måste jag nog ta å göra nå annat!