Måndag

Jag känner sån otrolig ångest för skolan nu just. Även om jag vet att det knappt är nånting kvar innan sommarlovet. Men ändå! Gjorde ett sluttest i engelska idag, och jag hoppas så innerligt mycket att jag har klarat det. Annars kommer jag att bli ännu mer arg på skolan. Eller rättare sagt på lärarna. (vissa av dom i af)
Ringde till Inger idag, och hon blir heller aldrig nöjd med det vad man gör.
Men annars så är det ju helt lugnt den här veckan. Idag har jag varit i skolan, och kommer troligtvis inte behöva fara dit på resten av veckan, eftersom jag inte har nå lektioner nå mer. KANSKE måste fara dit på fredag, Mikael Niemi ska komma dit och då kanske jag måste fara och lyssna på honom. Ifall det är obligatorisk närvaro. Annars skiter jag i det. :)

Imorgon ska jag försöka baka nånting hit hem när jag ändå är ledig. Kanske pizzabullar, eller nå bröd?!
Får se..
å ikväll troooor jag att jag ska umgås med Marianne, en blitz-kväll kanske, om hon är med på det. :)
--
Tycker att Danmark skulle ha vunnit! Dom var lätt bäst!

härliga tider !

Jej, då var sommarjobbet färdig fixat. För min del blir det att jobba i 3 veckor på badhusets café, inget höjdar jobb precis. Men jag ska väl lyckas stå ut, och så får man ju pengar. Så jag ska väl klara mig.. 5-23 Juli jobbar jag, om jag minns rätt. :) Så det blir ju ändå 7-8 veckor sommarlov, naajs!
--
Och sådär annars så har man inte ett skit att göra i skolan nu dom här sista veckorna. Idag har jag inte gjort någon nytta alls där. å imorgon har jag bara engelska på morronen, som slutar ca. halv 10. Så då tar jag vespan dit, så jag kan åka hem efter det. Man börjar verkligen känna att det närmar sig sommarlov när det är lugnt i skolan och dom flesta är glada och klär sig somrigt. :) mys ! å vet ni, imorgon kväll så ska vi fara några tjejer och inviga vår första bastu-kväll i pentas, för den här sommaren. Spela kubb, käka gott, och ta sitt första dopp. Hur skönt på en skala? :D
lovely ;b
--
Just har jag städat lekstugan åt lillsyrran, ifall hon ska leka där i sommar. :p Kanske dom inte leker med dockor nu förtiden. Om inte annat så får jag väl själv gå dit och leka. Får säkert med mig nån kompis i allafall! :D Men åtminstone så såg det ut som ett bombnedslag när jag började, men vackert efteråt. :)
nu ska jag fara å fråga farzan om vi inte kan fara och övningsköra.. hope.
--
i pentas förra sommaren..

--
skvallerbytta.. :@

såna saker !

Fy vad kass jag är på att uppdatera bloggen nu för tiden. Får nästan skuldkänslor. HAHA! ;) Knappast!
Men i allafall..

På måndag var jag till halkbanan, och halkade på som aldrig förr. Tyckte att det var otroligt skoj faktiskt. Men ändå skönt när det var över. :) För nu har jag gjort bort både den och riskettan. Hur skönt som helst! Och vet ni vad jag kom på igår? Att jag inte kommer ha nå skola på tisdagar nå mer under hela tvåan. Dock äre ju bara 2 1/2 vecka kvar av tvåan. Men det är ändå så fruktansvärt heerligt! Har gjort HELT klart alla karaktärskurser nu, och kan börja slappa som bara den nu, resten av tiden.



Förra helgen var jag i Jeppis, som ni säkert redan visste. Det var skäjtans skoj där, soligt väder och allt sånt. Och helt underbart att få vara med gullungen, som vanligt..

Nu just sitter jag på kunskaps och chillar, ska nog kanske ta och kolla på nåt program för att kunna fördriva tiden lite. mm, å sen ska jag fara å käka skolans lunch, "Smått och gott" vare visst idag.  Får se vad det kan vara. Hoppas på nånting mumsigt! :D

hare naaaajs!

Vi var bara pojkar!

Jag vet, den är skiiiiit gammal! Men ack så skön att lyssna på. Väldigt längesen jag lyssnade på den. :p
Och så väcker den upp gamla, härliga minnen :D tsss !
-
äh, nu drar ja ti Jeppis istället ;)

Prat och saker!

Den här dagen har varit rätt så chill faktiskt. Bortsett från engelska nationella provet (muntliga). För det gick åt skogen! Men inte deppar jag för det. Hade nog inte så stora förhoppningar heller så..
Ikväll så for jag först ut och spela kubb med Julia och våra småsystrar. Efter två matcher kom vi på att vi sku dra till Pentas och checka läget. Längesen man var dit. Så vi tog våra vespor och drog iväg. Tog några foton, dom kommer kanske upp på bloggen senare. Inte nu i alla fall. :) Sen så satte vi oss bara ner där och snacka och snacka och snacka ännu mer. Jaa, när vi en gång börjar så tar det aldrig som slut. Även om vi inte är med varandra lika ofta som förr så finns det hur mycket som helst att prata om. Det är som på gamla goda tider. :)) Och man känner av att man har varit med varann sen barnsben. :b Det finns så många minnen också! :D Båda bra och mindre bra. ;p haha!
--
några bilder som blitt tagna vid olika tillfällen.. :p maaassssor av minnen som sagt :D
Finns ju trots allt en hel del andra saker som vi gjort tillsammans, men på den tiden visste vi inte vad kamera var sååå att säga. :p
--
Och så där annars så har jag bara packat min väska, åker som sagt till Jeppis imorgon. Och snart ska jag fara ut och köra lite bil, för på måndag sticker jag till halkbanan, och jag vill hinna köra lite grann i af innan vi sticker dit. :) Så man inte är allt för kass.. Men nåjo, ska nog gå och käka nånting innan.
--
Ha en bra helg!
kommer troligen inte bli nå inlägg ihelg :)

Klaga, klaga!

Usch! Jag har sån väldans ånget. Har verkligen ingen lust med att fara och övningsköra med Nils-Bertil idag.
Noll motivation! 
Måste ändå fara och köra, för man måste tydligen avboka en dag före ifall man inte ska köra. Och jag, jag ska köra om en halv timma.. SUUUCK!
Vet inte varför jag inte har nån lust, kanske för att det är så otroligt hett där ute, och då har man absolut ingen lust med att sitta inne i en bil och stekas.. Nåjo, jag sk väl hoppas på att jag klarar det här galant. Efteråt kommer det nog kännas bättre. inbillar jag mig åtminstone. :)

Och
ikväll blir det jobb, städning på keros. Men efter det äre ju typ helg för mig. Har bara en lektion imorgon. Va?! Oj, det hade jag inte ens kommit ihåg själv. Men sååå najs! Efter det äre helg, för på torsdag morgon åker jag till Jeppis. ÄNTLIIIGEN!
Ser framemot det som bara deeen..


det är blev lite som ett klagoinlägg, men jag har faktiskt så fruktansvärt tråkigt nu. Har ingen att vara med här på skolan nu. Linda är hemma. (tror ja) Emila är på kunskaps, och här är man ensam allena i bibblan. :p

tsss, nu ska jag ladda för en körlektion!




hejs!

Jag svävar på rosa moln!

Ååh! Jag har haft en helt fantastisk helg. Min älskling har varit här och solen har varit framme hela helgen och bara spridit värme och lycka till alla. :) Sommaren är här alldeles snart..
Och nu äre bara endast 4 dagar kvar till nästa helg. Då ska jag troligtvis till Jeppis. Har inte varit där sen påsk, så det börjar vara ett tag sedan. Men nu ska jag dit när jag en gång slipper. :)
..
Har egentligen inte så väldigt mycket å skriva, ska försöka ladda för en super-lätt vecka i skolan. ^^,
Laddar med lite hockey nu, Sverige mot Kanada, 3-1 nu just! Skönt att Sverige leder! :D MEN, allt kan hända! Och snart ska JAG krypa ner under mitt täcke och bara drömma om Rippa! ^^, myyyyys!
.
ÄH, ha en bra natt! Sov gott! ♥

LALLALLALA! :D

Jag älskar överraskningar. de ni ;)


Ska nog krypa ner i sängen efter den här spännande hockey matchen. Gick inte så värst bra för Sverige ikväll. Men dom är fortfarande med i spelet. Good!

äh, ska nog ta å kolla något annat program också, så jag kan sova lite, lite längre än 8 imorgon. Jeep, då säger vi så!
Gotten night ändå! :b

Måste bara testa det här!

Uppgift: Googla på "Dittnamn är" och kopiera in de fem översta träffarna.
1. Hanna är en kopia av Suri Cruise.
haha, ser nog ingen likhet i utseendet i af!
2. Hanna är rädd för att prova nya saker.
Faktiskt en sak som stämmer väldigt bra!

3. Hanna är inget fan av Timotej.
Sant, så sant!
4. Hanna är framtidens ledare.
hahaha, vila si he! :D

5. Hanna är Gotlands första kvinnliga skorstensfejare.
Blir nog ingen skorstensfejare. Eller va tror ni? :D thaa!

Mat utan tjat!

Nu är äntligen min design fixad!

Idag har jag hemstudier, har gjort klart psykologi uppgifterna och storstädat mitt rum väldigt ordentligt. Alltid lika skönt efteråt! Och ikväll ska jag först å jobba, sedan plugga så mycket som jag bara orkar till provet, som jag har imorgon.
Igår skulle egentligen jag och Linda sälja, men vad vart det av det? INGENTING! ehm..
Vi sålde alltså NADA! Är vi lata så är vi. tsss ! Är ju inga försäljare direkt. Blir nog att bara sälja till familjen och sånt istället då.
mhhmhm, snart måste jag fara och hämta Maria från skolan, jag lovade henne att jag hämtar henne med vespan. Och efter det så blir det matlagning, inte så komplicerad middag, utan väldigt lätt. Makaroner och korv! Ibland kan det också vara gott faktiskt. Och nu är jag riktigt sugen på det, så därför får det bli dagens middag!

Å vet ni vad, jag hade världens jobbigaste dröm innan jag vakna imorse. Jag drömde att det var torsdag och att Rippa var på väg hit. Sen vakna jag, och hade ångest över att det bara är tisdag. Sen somna jag om, och började drömma på SAMMA dröm igen. Och i den drömmen så var han nästan framme. Sen vakna jag, somna om och fortsatte drömma på samma dröm än en gång. Och i den drömmen så kom han hit. Fatta va störkko å vakna och komma på att det inte är verklighet. Drömmar kan vara så dumma ibland!
..
mm, å före det så hade jag en farlig dröm, jag drömde att jag och Maria var jagade av nå ryska jägare som skulle döda oss, å vi sprang in i en kolsvart skog, såg ingenting och plötsligt sprang vi på en liten, liten flicka som var där alldeles ensam. Usch, värsta mardrömmen! :s Scaaaary movie! ;b tsss!
.
..
och NU, ska jag kolla lite Wipeout och vänta på att tiden ska gå.

Sol ute, sol inne!

Den här tre-dagars veckan har börjat väldigt bra. Jag känner mig ovanligt glad idag, med tanke på att det är måndag. Har fått bra träning på idrotten, svettades och kämpa på som aldrig förr. haha.
Skönt vare efteråt att ta en dusch! Och nu har jag just haft engelska, och nu bara karaktärs kvar. Men ska nog åka hem och plugga till omvårdnadsprovet istället. Behöver inte gå till Inger så! :)
och imorgon ska jag troligtvis ha hemstudier. Plugga till provet och göra klart psykologin! åååh!
Man känner verkligen att det närmar sig slutet på terminen. Dom flesta är glada och solen lyser! Allt är bara så perfekt nu. :) Tänk vad glad man blir av solen.

Tack sol för att du skiner! ♥





Ska nog börja avrunda det här inlägget nu! När jag kommer hem ska jag försöka hinna fixa bloggdesignen. Blev nå tjorv igår när jag höll på med den!

Molly Sandén - Gabriellas Sång

Nu mina vänner, jag har haft den här sången i skallen nu under hela veckan nästan..
Tur den är fin i allafall. Men det är ganska störande att gå omkring och sjunga samma
sång hela tiden. Folk blir less! :p
.


Sådär annars så har helgen varit helt okej. Fredag for jag inte ut, gänget spelade brännboll.
Men jag var så förkyld så jag ides inte fara och anstränga mig. Men igår kom gänget
hit till oss, så då fick man träffa lite folk i af. :)
MEN, nu är det åter igen en söndag, och en ny skolvecka väntar. Tur den bara är 3 dagar lång.
Sen blir det långledigt, och då kommer troligtvis min gullunge hit! ^^, Nåt å se framemot igen då!
Fast även om det bara är tre dagar i skolan, så kommer veckan att vara ganska så kämpig.
Har ett slutprov i omvårdnads på onsdag. Måndagkväll måste jag ta tag i min försäljning så att
vi nångång slipper iväg på skolresa. Sen ska det städas här hemma, och på keros. Jepp!
Har man ett jobb, så ska man sköta det. Så är det bara.
Men nu ska jag ta å lira lite yatzy som vanligt. (har nog blivit lite smått beroende).
Det kallas spelberoende! s y c k ! :) men kul är det!
hoppas ni har haft en trevlig helg!

Sådana dagar

Om jag ska vara helt ärlig så började den här veckan helt dåligt.
Den här veckans måndag var den värsta jag haft på flera år. Usch! Jag var så arg och trött!
Vaknade definitivt på helt fel sida. Störde mig på minsta lilla sak helt i onödan.
Men det blev bättre senare på dagen.
Tisdagen började väl också sådär, med engelska nationellaprov i ca. 2 timmar!
Dagen gick så otroligt seeegt på grund av det. Men sen for jag och körde med N-B. (bilskolan)
Gick väl ganska bra, med några små fel. Men man får väl ta dom och inte deppa ihop av det. ;)
Men gårkvällen var bara heeeelt gulligt bra. :)) Först blev det blitz-kväll med Marianne.
Och min älskade, fantastiska Andreas gjorde min kväll till den bästa. Åh, jag blev SÅ glaaad! :D
Nu orkar jag resten av veckan också. Tänk vilken energi en annan människa kan sprida till en.
Det är underbart! ♥
Nu längtar jag bara så fruktansvärt mycket till nästa helg. Vi har bara tre dagar i skolan nästa vecka
och sen ska jag vara med han den där underbara människan! ;)


mig ♥ dig ^^,


Nu har jag till och med lyckats att göra klart ett psykologi arbete och det känns alltid lika skönt när man gjort klart ett arbete. Och just redovisade jag om ett STD-sjukdomar i sjukvården. Så nu är vi klar med sjukvårdskursen. Bara slutprovet i omvårdnad kvar nu, och två kapitel i psykologi! Sen behöver vi inte komma till kunskapssmedjan nå mer under hela tvåan. Häääärligt! :D

äh, va mycket trams det blev nu då.
Nu ska jag fara å käka risgrynsgröt i matsalen istället!